Set Pantang khas buat ibu yang berpantang sendiri

1Set Pantang ini yang pelanggan kami gunakan untuk berpantang dengan cepat & mudah walaupun terpaksa berpantang sendiri.

Apakah Set Pantang yang Puan Asiah guna untuk membantu beliau berpantang sendiri dengan suami dan anak-anak ..

Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning! (1)

..sehingga badan mereka kembali langsing, sihat dan “muka nampak muda” walaupun telah bersalin beberapa orang anak?

 hamil1

Izin saya kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang guna Set Pantang Ibusuri ini iaitu Puan Asiah (ibu berpantang anak keempat).

Apa pengalaman berpantang yang Puan Asiah tak boleh lupakan sebelum ini?

7

Anak-anak sebelum ini, dari bersalin anak pertama sampailah ke anak ketiga.

Memang Asiah akan berpantang dengan mak dan mak mertua sebab mereka macam “ala” bidan yang akan sediakan semua rutin berpantang untuk Puan Asiah.

Kiranya, sejak Asiah bersalin anak pertama sampai anak ketiga. Memang bab pantang dan masak, mak dan mak mertua beliau yang akan jaga dari dulu lagi.

Tetapi, kali ini untuk bersalin anak keempat. Mak mertua beliau baru saja meninggal dunia 32 hari dan mak beliau pun dapat tolong sikit-sikit saja, sebab masa itu kebetulan mak Asiah pun tak berapa sihat.

Mak beliau sakit kaki kalau kerap kena duduk bangun macam itu sebab dah uzur kan. Jadi, banyak kerja terbatas.

Kiranya, sejak lahir anak keempat ini. Mak beliau tak berapa sihat sangat dan macam susah sikit mak beliau nak tolong ketika pantang kali ini. 

Memang mak beliau ada duduk kat rumah, tetapi yang banyak tolongnya ialah suami Asiah. Kebetulan suami beliau pun dapat cuti.

Sebelum ini juga, memang keluarga Asiah yang akan cari sendiri daun-daun herba mandian yang semulajadi.

Beliau pun ada juga sebelum ini beli set pantang lain cuma beli satu-satu macam itu, sebab takut tak habis pakai dan tak tahu guna.

Kalau bab daun herba pula, memang mak beliau akan ambil daun-daun herba semulajadi yang dicari sendiri. Tapi, memandangkan Asiah dan suami tinggal di Bandar Kuantan.

Agak terhad sikit mereka nak cari daun-daun herba semulajadi macam sebelum ini sebab susah nak cari daun-daun herba macam ini di kawasan bandar.

Sebelum ini, Asiah pun tak pernah tahu ada Set Pantang Ibusuri yang mudah macam ini.

Sekali beliau tengok set pantang ini, terus beliau dah “tertawan” nak dapatkan dan niat dalam hati,

“Aku mesti dapatkan Set Pantang Ibusuri ini sebelum bersalin walau macam mana sekalipun!”

Apa hasil dan kesan yang Puan Asiah dapat lepas guna Set Pantang ini sepanjang beliau berpantang sendiri dengan suami?

8

HASIL 1 – Penerangan yang jelas tentang cara guna Set Pantang ini.

Puan Asiah cakap,

“Alhamdulillah lepas guna set pantang ini, memang sangat-sangat puas hati sebab bagi banyak penerangan yang jelas tentang setiap satu produk dalam set ini sebelum saya guna nanti”.

HASIL 2 – Senang nak sediakan mandian herba walaupun berpantang sendiri dengan suami.

Sebelum ini, keluarga Asiah terpaksa mencari daun herba sendiri. Bila ada set pantang ini, memang dah senang sebab semua benda dah ada siap.

Kita pun dah tak payah nak cari-cari lagi. Paling penting, senang saja cara nak sediakan mandian herba bila sudah dipek siap dalam set ini.

Walaupun mak Asiah pun ada juga bawakan daun-daun herba untuk mandi herba dari KL, Asiah campur juga dengan Mandian Herba yang ada dalam set ibusuri ini.

Pendek kata, untuk sediakan mandian herba jadi mudah. Kita sendiri atau suami pun boleh buat sepanjang tempoh berpantang.

HASIL 3 – Badan jadi segar dan ringan bila amalkan mandian herba sepanjang berpantang.

Bila Asiah amalkan mandian herba selama 44 hari tempoh berpantang, badan beliau jadi segar dan ringan.

HASIL 4 – Suami pun senang nak membantu semasa pantang disamping menguruskan anak-anak yang lain (walaupun berpantang sendiri)

Alhamdulillah, Asiah dikurniakan suami yang banyak bantu beliau masa pantang. Mana nak uruskan 3 lagi anak-anak yang lain disamping jaga Asiah. Family suami pun banyak yang tolong masa pantang.

Pantang kali ni, memang banyak hari yang Asiah pantang sendiri dengan suami.

9

HASIL 5 – Servis dan bimbingan berterusan sepanjang ibu berpantang 44 hari.

Bak kata Puan Asiah, servis NuhaBaby pun okay. Dari mula-mula beliau nak beli set pantang ini sampai sekarang masih lagi Puan Aisyah (NuhaBaby) hubungi kita.

Apa yang saya tak tahu tentang penyusuan dan berpantang, Puan Aisyah (NuhaBaby) dapat jelaskan.

Banyak benda baru yang boleh saya tahu dan belajar tentang penyusuan dan berpantang.

Apa lagi kelebihan dan manfaat yang ada dalam Set Pantang Ibusuri ini yang Puan Asiah guna sepanjang berpantang?

Bagaimana dengan hanya gunakan Set Pantang ini, ibu lepas bersalin mampu tampil sihat,langsing dan “nampak muda” di mata suami walaupun terpaksa berpantang sendiri?

tanpa perlu risau sangat tentang banyak masalah lain ketika berpantang seperti bayi meragam, kembung perut dan sebagainya?

Cerita sebenar daripada hasil yang Puan Asiah dapat ini hanya 1 daripada 50+ testimoni yang kami dapat.

Ada banyak lagi cerita best tentang pengguna Set Pantang kami yang gunakan Set Pantang Ibusuri.

3

2

Saya kongsikan juga disini :

Produk 1 : Mandian Herba

Klik link ini untuk maklumat lanjut .

Set Mandian Herba

Produk 2 : Tuam Bayi dan Baby Oil

Klik link ini untuk maklumat lanjut.

Tuam Bayi dan Baby Oil

Produk 3 : Tungku Batu Herba

Klik link ini untuk maklumat lanjut :

Tungku Batu Herba

Produk 4 : Tangas Herba

Klik link ini untuk maklumat lanjut :

Tangas Herba

Berapa harga Set Pantang Promosi ini?

IMG_2207

Dan ini adalah bonus percuma (bernilai RM 100) yang anda akan dapat :

Anda akan dapat 8 item iaitu :

1) Set Mandian Herba (3 paket)

2) Set Tangas Herba (2 paket)

3) Tungku Batu Herba

4) Tuam Bayi

5) Baby Oil

 Bonus Percuma 1 :

Ebook Checklist Ibu Berpantang 44 Hari (bernilai RM 50) diberi secara percuma.

Screen Shot 2018-02-04 at 9.14.49 PM

 Bonus Percuma 2 :

Ebook Senarai Pemakanan Ketika Berpantang (bernilai RM 50) diberi secara percuma.

ebook pemakanan pantang

Harga Set Pantang Promosi hari ini :

Hanya RM 180 sahaja (termasuk kos pos)

dan anda dapat 2 ebook berpantang secara bercuma (bernilai RM 100)

Promosi tamat pada : 30 April 2018

(harga akan kembali seperti biasa pada 1 Mei 2018 selagi stok masih ada)

3 Langkah mudah untuk sahkan pembelian Set Pantang ini dengan harga RM 180 sahaja.

LANGKAH 1 – Bayar RM 180 saja ke akaun bank berikut :

f

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut :

1) Nama anda.

2) Alamat & no telefon yang anda gunakan sekarang (untuk kami poskan)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan poskan Set Pantang anda ke alamat yang diberikan.

22

Untuk makluman :

Kami menggunakan Poslaju.

Pengeposan hanya pada hari Isnin – Jumaat sahaja.

Sila hubungi 011-3274 6769 (Puan Aisyah) jika ada pertanyaan (9 am – 5 pm)

WHATSAPP BUKTI BAYARAN KE 011-3274 6769