Adakah Anda :

hamil1

Akan berpantang sendiri tak lama lagi?

Adakah anda ibu yang bersalin ceaser tapi lepas pantang badan lesu dan tempat ceaser masih sakit?

Selalu beli banyak Set Pantang sebelum ini tapi membazir sebab tak habis pakai & tak tahu guna?

SET pantang promo ogos 2017

Bagaimana Set Pantang Ibusuri ini membantu ibu berpantang terutama 

Ibu yang bersalin ceaser dan terpaksa berpantang sendiri dapat berpantang dengan mudah dan senang.

Dan ibu yang tak nak membazir dah sebab selalu pakai set pantang tapi tak habis guna (sebab tak tahu guna)?

Cara penggunaan dan khasiat untuk setiap satu produk dalam set pantang ada dalam ebook ini.

(KLIK PADA GAMBAR EBOOK)

ebook pantang2

Lepas saya guna Set Pantang Ibusuri. Amat mudah untuk berpantang seorang diri. 

Badan rasa segar lepas guna Mandian Herba dan Tangas Herba. Hilang letih badan.

Tungku Batu Herba bantu keluarkan angin dalam badan”

-Puan Lesle Richard, ibu bersalin ceaser & berpantang seorang diri.

1

“Berbaloi pakai Set Pantang Ibusuri. Berpantang jadi lebih mudah & senang.

Memang ia set pantang yang lengkap dan tak perlu keluarkan modal lain lagi.

Badan jadi segar & ringan, bayi pun tidur lena”

-Puan Shima, Pengguna Set Pantang Ibusuri.

5

“Set Pantang Ibusuri saya dapat guna habis semua, tak membazir. 

Lepas guna, rasa selesa dan mudahnya berpantang.

Memang Set Pantang yang cepat, ready made dan habis guna!”

-Puan Adilla, Pengguna Set Pantang Ibusuri.

4

“Bayi selesa dan tak kembung perut lepas guna Baby Oil Ibusuri.

2

SET pantang promo ogos 2017

 SET PANTANG PROMOSI OGOS 2017

Mengandungi 9 item iaitu :

1)Mandian Herba (2 paket)

2)Tangas Herba (1 paket)

3)Tungku Batu Herba

4)Tuam Bayi

5) Baby Oil 

6) Bengkung Moden

7) Body Beauty Drinks

8) Btoned Slimming Gel

” Senang nak sediakan Mandian Herba. Badan saya jadi ringan lepas mandi herba”

-Puan Asiah, ibu bersalin normal & terpaksa berpantang sendiri.

14

“Mandian herba buat saya rasa tenang & segar ketika berpantang.

Lepas guna Baby Oil dan Tuam Bayi, bayi saya pun kerap buang angin (bagus)”

-Puan Ummi Sholihah.

28

“Badan saya kembali sihat dan segar seperti sebelum ini lepas guna Mandian Herba & Tungku Batu Herba, walaupun dan bersalin 3 anak lelaki”

-Puan Huda

20

Bengkung dalam Set Pantang ini dia berlipat tak macam sesetengah bengkung lain yang kadang-kadang tertarik dari kedudukan asal bila kita bangun atau duduk?

“Bengkung Ibusuri rasa best dan senang pakai untuk saya yang berpantang sendiri. Grip ketat dan selesa, tiada masalah terangkat atau bergerak bila pakai tidur malam.”

-Puan Azura (ibu berpantang sendiri)

11

“Bengkung Ibusuri selesa dan lepas pakai, ia tak berlipat sebab adjustment ikut bentuk badan”

-Puan Farihah (ibu bersalin ceaser)

12

“Senang pakai bengkung Ibusuri sebab mudah nak pakai & nak buka bila nurse check rahim kat klinik”

-Puan Asiah (ibu berpantang sendiri)

15

Bengkung Moden dalam Set Pantang ini sesuai tak untuk ibu bersalin ceaserian?

Sebab saya dulu bersalin ceaser tak pakai bengkung, sebab takut sangat.

Bengkung Moden ini boleh dan sesuai dipakai ibu bersalin ceaser.

“Lepas pakai bengkung, perut saya kempis walaupun bersalin ceaser. Rasa selesa dan kemas”

-Puan Syikin (ibu bersalin ceaser)

6

“Lepas saya pakai Bengkung Moden Ibusuri, saya rasa best dan mudahnya berbengkung walaupun saya bersalin ceaser. Pinggang jadi langsing macam “kerengga”.

-Puan Afiah

7

“Lepas saya pakai bengkung Ibusuri, dapat support perut dan luka jahitan lepas bersalin ceaserian. Selesa dan mudah dipakai”

-Puan Anne (ibu bersalin ceaser)

21

Saiz bengkung muat dari saiz S hingga XL kerana bengkung boleh adjust saiz.

(saiz bengkung adjustable sebab ada strip getah diluar untuk adjust saiz.)

PS: Kalau saiz bengkung yang anda dapat tak muat, anda boleh pulangkan semula pada pihak kami.

1 Set Pantang ini dapat bertahan berapa lama?

Tahan penggunaan selama 44 hari kecuali Mandian Herba (2 paket) tahan selama 18 hari sahaja.

“Baby sejak lahir sampai umur 3 bulan tak pernah meragam kembung perut sejak guna Set Pantang Ibusuri”

-Puan Muslihah.

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Baby 32 hariMasih belum boleh menyusuIbu Belum Berjaya BreastfeedBaby Menangis Fobia

Adakah Set Pantang ini sesuai untuk ibu menyusu?

Ya, ibu menyusu pun sesuai guna Set Pantang Ibusuri.

“Selepas guna Mandian Herba, masalah bengkak susu pun susut dan akhirnya hilang.”

-Puan Adilla.

8

Anda pernah kena sembelit teruk sampai menangis-nangis semasa berpantang?

Minum BBD Premix (ada dalam set ini) untuk bantu elakkan sembelit ketika pantang.

“Lepas saya minum BBD Premix, susu badan meriah dan luka ceaser kering elok. Tiada masalah sembelit.”

-Puan Aminah (ibu bersalin ceaser)

9

“Lepas saya minum BBD Premix, tiada masalah sembelit dan darah nifas keluar lancar. Badan saya pun jadi ringan. “

-Puan Asiah (ibu berpantang sendiri)

13

BBD Premix tu kena bancuh ke? Rasa dia sedap tak sebab saya jenis tak lalu minum kalau pahit atau tak sedap.

“Minuman herba BBD Premix sedap dan senang nak bancuh. Tak perlu dah nak rebus akar kayu sendiri”

-Puan Nik

16

“Badan saya rasa segar sepanjang berpantang lepas guna Mandian Herba (walaupun saya bersalin ceaser)

-Puan Fiza.

3

Tungku Batu Herba dalam Set Pantang ini senang tak nak panaskan?

“Senang panaskan Tungku Ibusuri pakai microwave saja dan panas boleh tahan lama”

-Puan Jijie.

19

“Bertungku pun jadi mudah dengan Tungku Ibusuri”

-Puan Adilla.

2

Masalah ibu : Saya selalu keluar darah nifas sampai 60 hari tapi hujung nifas keluar sikit, ia buatkan saya keliru adakah darah nifas saya sudah habis atau belum?

Untuk pastikan saki-baki darah nifas keluar habis, anda perlu bertangas. Semuanya tentang cara bertangas ada diajar dalam Ebook Berpantang.

Kesannya, rahim anda sihat dan badan terasa ringan selepas habis pantang.

“Lepas buat tangas waktu nak habis pantang, darah nifas saya keluar semula dengan banyak sampai ada darah beku pun keluar”

“Rahim bersih dan lancarkan darah nifas selepas bertangas”

-Puan Nik (pengguna Tangas Herba)

17

“Badan jadi ringan lepas guna buat tangas (guna Tangas Herba Ibusuri)”

-Puan Adilla

3

Memang tak perlu makan herba lain ke untuk dalaman seperti kecutkan rahim?

Tak perlu sebab untuk kecutkan rahim, ibu perlu bertangas (bermula hari ke-30 berpantang)

Hari 1-30 berpantang, ibu perlu fokus lancarkan dan keluarkan darah nifas jadi ibu perlu elakkan dulu sebarang herba kecut rahim.

Kerana jika rahim ibu “dipaksa” mengecut pada hari 1-30 pantang, ia buatkan darah nifas “mengering” dalam badan ibu dan akan bawa banyak masalah hormon & dan penyakit untuk ibu lepas pantang nanti.

Pada hari 1-30 berpantang, ibu perlu minum minuman herba BBD untuk lancarkan darah nifas dan elakkan sembelit.

Bertangas pula perlu dibuat bermula hari ke-30  hingga hari ke- 44 berpantang.

“Bila saya minum BBD Premix, darah nifas keluar semula dengan lancar & rahim jadi bersih”

-Puan Nani (pengguna Set Pantang Ibusuri)

18

5 Golongan ibu yang sesuai untuk memiliki Set Pantang PROMOSI ini sekarang.

1)Ibu yang akan bersalin tak lama lagi dan akan berpantang sendiri.

2)Ibu yang bersalin ceaser dan pernah badan lesu & luka ceaser masih sakit sebab kesan ceaser sebelum ini.

3)Ibu yang pernah beli set pantang dan membazir sebab pakai tak habis (tak reti guna set pantang)

4)Ibu yang nak set pantang mudah, ready made dan boleh pakai sampai habis

5)Ibu yang nak berpantang dengan sihat dan tenang tanpa masalah sembelit & badan masuk angin serta bayi tidur lena tanpa meragam kembung perut.

Anda akan berpantang sendiri tahun ini dan

nekad tak nak membazir lagi dah sebab nak habis pakai kalau beli set pantang?

REBUT PROMOSI SET PANTANG IBUSURI DENGAN DISKAUN SEBANYAK RM 160 SEBELUM HARGA AKAN NAIK KE HARGA ASAL.

SET pantang promo ogos 2017

HARGA : RM 197 SAHAJA

(TERMASUK KOS POS)

Nota : Harga set pantang ini lebih murah dan berbaloi berbanding masa yang anda terpaksa spend kalau nak cari set pantang lain dan kos pembaziran yang anda terpaksa tanggung kalau anda beli set pantang tapi pakai tak habis sebab tak tahu guna.

3 Langkah mudah untuk sahkan pembelian Set Pantang ini dengan harga RM 197 sahaja.

LANGKAH 1 – Bayar RM 197 saja ke akaun bank berikut :

f

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut :

1) Nama anda.

2) Alamat dan no telefon yang anda gunakan sekarang (untuk kami hantar produk)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan poskan kepada anda.

P/S : Bayar sebelum pukul 11 pagi (order di pos hari yang sama)

Bayar selepas 11 pagi, order anda di pos hari berikutnya.

Pengeposan : Isnin – Khamis sahaja.

Berapa lamakah barang akan sampai selepas diposkan?

22

Kami menggunakan pengeposan POSLAJU dan biasanya barang akan sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja.

Sebarang pertanyaan : Whatsapp 011-3274 6769 (Puan Aisyah)