Khas Buat Ibu Bersalin Ceaser

emzirme_kanunu

Adakah anda ibu yang bersalin ceaser tapi terpaksa berpantang sendiri?

Masalah sembelit ketika berpantang?

Dan takda guide sepenuhnya masa berpantang?

Bagaimana Set Pantang Ibusuri ini membantu ibu berpantang terutama 

Ibu yang bersalin ceaser dan terpaksa berpantang sendiri dapat berpantang dengan mudah dan senang.

Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning! (2)

 

“Saya rasa amat mudah berpantang seorang diri walaupun bersalin ceaser lepas pakai Set Pantang Ibusuri”.

– Puan Lesle Richard

Antara masalah ibu yang bersalin ceaser sebelum ini ialah kurang ambil berat penjagaan berpantang waktu bersalin anak pertama kerana ibu bersalin ceaser.

“Saya juga tak ambil apa-apa produk pun lepas bersalin dan tak makan sebarang jamu atau berpantang sebab tak tahu dan ramai kata semua tak boleh buat.”

“Kesannya lepas habis pantang, badan tetap lesu macam dalam pantang. Cepat letih dan moody, perut juga tak kempis.”

“Kali ini saya mengandung anak kedua, saya nak pantang betul-betul dan pantang sendiri sebab mak saya yang akan jaga pun dah uzur, jadi saya nak set pantang yang boleh mudahkan saya.”

Baca kisah pelanggan kami iaitu Puan Lesle Richard yang telah menggunakan Set Pantang Ibusuri waktu bersalin anak kedua beliau :

1

Setelah cuba Set Pantang Ibusuri, saya rasa amat mudah untuk berpantang walaupun berpantang seorang sebab mak saya jaga 2 minggu saja.

Set Mandian Herba dan Tangas Herba amat menyegarkan badan saya. terutama bila badan saya rasa letih dan sengal badan. 

Tungku Batu Herba saya pakai sepanjang berpantang. Memang memuaskan. Kalau petang-petang kadang-kadang ada rasa angin dalam perut, lepas bertungku angin-angin semua keluar.

Minyak Bayi, saya gunakan pada bayi saya sejak hari pertama bayi lahir. Sepanjang kat wad, bayi selesa dan tak masuk angin walaupun tak pakai baju sebab kena duduk bawah lampu uv selama 3 hari.

Saya sapu Minyak Bayi Ibusuri setiap kali tukar lampin dia. 

2

Saya juga gunakan Bengkung Moden Ibusuri, dan pakai lepas 2 minggu bersalin ceaser. 

Selesa sangat bila berjalan sebab luka ceaser tu tak bergerak-gerak sebab perut flabby. Selesa masa susukan baby dan nak gerak sana sini. Saya masih pakai sampai sekarang.

Terima kasih pada Set Pantang Ibusuri kerana menjadikan tempoh berpantang saya lebih mudah dan menyeronokkan!

Testimonial Bengkung Moden Ibusuri :

21
6

7

Testimonial Mandian Herba :

3

Testimonial Tuam Bayi & Baby Oil :

27

29

Testimonial Gochoc :

2

Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning! (2)

PROMOSI SET PANTANG 2017

Mengandungi 9 item iaitu :

1)Mandian Herba (2 paket)

2)Tangas Herba (1 paket)

3)Tungku Batu Herba

4)Tuam Bayi

5) Baby Oil 

6) Bengkung Moden

7) Susu Gochoc (500 gram)

8) Btoned Slimming Gel

Cara penggunaan & khasiat untuk setiap satu produk dalam set pantang ada dalam ebook ini.

(KLIK PADA GAMBAR EBOOK)

ebook pantang2

REBUT PROMOSI SET PANTANG IBUSURI DENGAN DISKAUN SEBANYAK RM 160 SEBELUM HARGA AKAN NAIK KE HARGA ASAL.

Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning! (2)

HARGA : RM 197 SAHAJA

(TERMASUK KOS POS)

Nota : Harga set pantang ini lebih murah dan berbaloi berbanding masa yang anda terpaksa spend kalau nak cari set pantang lain dan kos pembaziran yang anda terpaksa tanggung kalau anda beli set pantang tapi pakai tak habis sebab tak tahu guna.

3 Langkah mudah untuk sahkan pembelian Set Pantang ini dengan harga RM 197 sahaja.

LANGKAH 1 – Bayar RM 197 saja ke akaun bank berikut :

f

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut :

1) Nama anda.

2) Alamat dan no telefon yang anda gunakan sekarang (untuk kami hantar produk)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan poskan kepada anda.

P/S : Bayar sebelum pukul 11 pagi (order di pos hari yang sama)

Bayar selepas 11 pagi, order anda di pos hari berikutnya.

Pengeposan : Isnin – Khamis sahaja.

Berapa lamakah barang akan sampai selepas diposkan?

22

Kami menggunakan pengeposan POSLAJU dan biasanya barang akan sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja.

Sebarang pertanyaan : Whatsapp 011-3274 6769 (Puan Aisyah)